ongediertebestrijding

Bio Control Group Services verzorgt professionele ongediertebestrijdingsprogramma’s voor bedrijven in Europa.

Altijd dezelfde dag geholpen door Bio Control Group

Bio Control Group is een familiebedrijf met ruim 17 jaar ervaring in het bestrijden van ongedierte bij bedrijven en particulieren. Door onze ervaring en samenwerking met onze klanten kunnen wij voor uw onze meest efficiënt oplossingen bieden.

Om zo effectief en oplossingsgericht mogelijk te werken, investeren wij voortdurend in nieuwe technieken. Bio Control Group zorgt ervoor dat voedselveiligheid gewaarborgd blijft, ondernemers aan alle eisen omtrent een veilige werkomgeving voor de mensen binnen de organisatie en dat er aan alle wet- en regelgeving wordt voldaan.

Ongediertebestrijders in uw organisatie

Een overzicht van de branches waarin wij actief zijn.

Ongediertebestrijders bij u thuis

Erkende ongediertebestrijders bij u thuis voor een eerlijke prijs.

Actuele plagen

Bedwantsen >

Wespen >

Ratten >

Herkennen van bedbugs

4 manieren om bedwantsen makkelijk te herkennen.

Lees meer

Bestrijden van ratten en muizen

Duurzaam bestrijden met respect voor mens en milieu

Wespenbestrijding inclusief garantie

Wij geven altijd garantie op onze wespenbestrijding

Digitaal logboek

Uw digitale omgeving

Integrated Pest Management

Bio Control Group werkt met een methode IPM (Integrated Pest Management): een geïntegreerde aanpak van plaagdieren. In deze methode staan duurzaamheid en het minimaliseren van chemische stoffen bij plaagdieraanpak voorop. Het voordeel van deze methode is dat er veel minder problemen zijn met het residu van chemische bestrijdingsmiddelen. Dit is bij bedrijven in de voedselverwerkende sector van groot belang.

Rapportages

Indien u een nieuwe klant bent of een nieuwe vestiging opent, komt er een technisch expert bij u langs. Deze technische expert stelt een rapport op en identificeert waar er plaagdieren uw bedrijf binnen (kunnen) komen.